HUIDBEHANDELINGEN

WIJ ZIJN UW SPECIALIST IN

HUIDBEHANDELINGEN

Wij zijn dé acnéspecialist die vergoed wordt door uw zorgverzekeraar bij een aanvullende verzekering. Onze huidexperts trainen regelmatig bij Sothys en ANBOS én werken samen met huidtherapeuten, huisartsen en andere medische specialisten. Daarmee zijn wij dé specialist in acne, rosacea, eczeem en psoriasis. Daarnaast zijn wij de huidexperts in professionele en resultaatgerichte huidverbetering bij het verjongen van de huid met bindweefselmassage gelaat en de huid met acné.

huid-afbeelding-03

Onze behandelingen

Wij garanderen huidverbetering. Dit doen we naast onze huidbehandelingen ook door van binnenuit te starten. Dat betekent dat we experts zijn in voedingstherapie die huidverbetering geeft. Daarnaast zijn de thuisbehandelingen met biologische huidproducten zeer van belang en werken zeer effectief. Deze behandelingen zijn vooral online met consulten met snelle resultaten! Vragen? Mail ons gerust!

Acné behandeling

We hebben ze allemaal weleens, maar we willen er zo snel mogelijk van af: PUISTJES! Kies daarom voor onze effectieve behandeling om acné te verminderen. 

Onze speciale acné behandeling start met een uitgebreide intake. Daarnaast krijgt voeding, bewust gedrag, lifestyle en goede huidverzorging aandacht. Kortom, een natuurlijke behandelmethode voor huidvernieuwing en huidverbetering. Het vermindert acne, doet littekens vervagen en helpt de talgregulatie in evenwicht. De huid krijgt weer een frisse uitstraling.
Lees hier meer

Prijs: 75,00 euro
Duur: 30 min

Prijs: 99,50 euro
Duur: 50 min 

Bindweefselmassage gelaat

Een bindweefselmassage van het gezicht is een intensieve behandeling van oppervlakkige en diepe huidlagen. 

Een bindweefselmassage voor het gezicht is een massage gericht op de bindweefsellagen en stimuleert de doorbloeding, werkt op huidverjonging van de huidstructuur en het verstevigen van de huid. Ook de aanmaak van collageen en elastine vezels wordt gestimuleerd. Hiermee is de bindweefselmassage een van de beste 
anti-aging behandelingen.

Lees hier meer 

Prijs: 75
Duur: 45 min

Rosacea

De rosacea behandeling is gericht op het verwijderen van de ontstekingsreacties met speciale thuis producten met adviezen zonder extra kosten van een behandeling van de huid in de praktijk.

Uit onderzoek is gebleken dat stress een van de grootste triggers is voor het ontwikkelen van huidproblemen als rosacea en acné. En als je huid niet mooi is, krijg je daar vervolgens weer stress van. Herken je deze negatieve spiraal?
Lees hier meer

Prijs: 75,00 euro
Duur: 30 min

Prijs: 99,50 euro
Duur: 50 min 

Psoriasis

Iedereen kan last krijgen van psoriasis. Psoriasis is een chronische huidaandoening die wordt gekenmerkt door ontstoken, schilferige plekken op het lichaam

Symptomen van eczeem en psoriasis, kunnen gepaard gaan met jeuk, en een rode, schilferige en droge hoofdhuid.

Lees hier meer 

UW HUID, ONZE ZORG.

Lees hier alles over onze kliniek en specialisten.

Uw huid

ONZE SPECIALITEIT!

Natuurlijke schoonheid, optimaal verzorgd

DEEL UW ERVARING.

We hebben al meer dan 300 reviews gekregen, bent u benieuwd naar meer?

BOEK UW BEHANDELING

extrafoto