TRAINING

WIJ ZIJN UW SPECIALIST IN

TRAINEN

Fit en gezond zijn willen we allemaal. Alleen is er altijd iets wat in de weg staat. Daarvoor komt onze hulp in de plaats. Om u te helpen met nieuwe doelen te stellen en te bereiken. Is dat revalideren, spierherstel, afvallen, verbeterde vitaliteit of een gezondere leefstijl? Daarmee kunnen en gaan wij u helpen!

Waarom trainen bij
Huid-en Gezondheidskliniek Woerden?

Personal training

Door goede, gerichte begeleiding in het trainen en sporten. Te luisteren naar wat voor u belangrijk is en te kijken naar eventuele klachten. Het is belangrijk dat we samen kijken naar uw wensen en mogelijkheden.

Meer informatie

Prijs: €47,50
Duur: 45 minuten

Pilates en Yoga

Yoga en pilates zijn populaire trainingen. Zonder uzelf in het zweet te werken, oefent uzelf geestelijk en lichamelijk fitter. De training is gestructureerd. U streeft ernaar elke beweging beheerst, zorgvuldig, gecontroleerd, vloeiend en precies te maken. De twee work-outs lijken erg op elkaar, maar er zijn verschillen. Wat past het best bij uw levensstijl en trainingswensen?

Meer informatie

Prijs: €47,50
Duur: 45 minuten

Power Plate

De Power Plate is effectief voor uw vetverbranding, spieropbouw, bloedsomloop en botdichtheid. Daarnaast zorgt het voor snel herstel van spieren en pezen. De Power Plate is daarom inzetbaar voor meerdere doeleinden en geschikt voor jong en oud om op te trainen.

Meer informatie

Prijs: €47,50
Duur: 45 minuten

BOEK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET UW COACH!

Uw gezondheid

ONZE ZORG!

Investeer in uzelf

DEEL UW ERVARING!

We hebben al meer dan 300 reviews gekregen, bent u benieuwd naar meer?

 

PLAN UW AFSPRAAK

woman-doing-pilates-with-ball

UW GEZONDHEID, ONZE ZORG​

Lees hier alles over onze kliniek en specialisten.