REVIEWS

Wat vinden onze klanten?

In de afgelopen jaren hebben wij enorm veel reviews van onze klanten mogen ontvangen,
lees hieronder een greep uit deze ervaringen!

Noortje

Zeer professioneel, duidelijke uitleg en tips en (voeding) adviezen waar je iets mee kunt. De persoon die behandeld werd (ik was erbij aanwezig) was zeer op haar gemak en voelde zich veilig bij Margriet. Praat op niveau met haar en legde rustig alles uit. Wij komen zeker terug om het gehele behandel traject af te ronden.

Februari 2023

Linda

Even een lekkere bindweefsel massage van de nek, rug en schouders voordat ik op wintersport ga. Nu zit alles weer lekker los. Dank je wel Margriet

September 2020

Paulien

Fijne behandeling. Goede uitleg van wat Margriet doet en waarom ze dat doet. En goede uitleg over de (toegevoegde) waarde van de gebruikte producten en een goed advies voor wat betreft verdere verzorging thuis. Een heerlijk verwenmomentje voor mezelf bij een vakvrouw. Aanrader!

November 2018

Marijke

Mijn benen voelen weer lichter aan dankzij de professionele bindweefselmassage door Margriet. En altijd weer een nieuwe tip om mij nog beter te voelen!

June 2018

Bianca

Voor mij is een afspraak bij Margriet het beste wat er is om Zen te worden. Niets voldoet beter een heerlijk ontspannen lijf door de fysio en daarna een fris en fruitig en acne vrij gezicht . Wat wil een mens nog meer

December 2022

DEEL UW ERVARING MET ONS!

We hebben al meer dan 300 reviews gekregen, bent u benieuwd naar meer? 

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Bekijk dan ons aanbod in de Kliniek
en kom eens langs voor een kennismaking!