De-Beautyspecialist-Woerden-05-Sportmassage.jpg

WIJ ZIJN UW SPECIALIST IN

MASSAGES

Huid- en Gezondheidskliniek Woerden biedt diverse massages in een fijne sfeer als rustpunt in uw drukke leven. 

We doen dat met aandacht en met 100% natuurlijke producten. Dit effect kunnen we versterken met een etherische olie naar keuze. Dit helpt om u zuiver te helpen ontspannen en uw lichaam en geest weer in balans te brengen en te houden.

onze diverse

MASSAGES

Triggerpointmassage

Prijs: 46,00 euro
Duur: 25 min

Bindweefselmassage lichaam

Prijs: 46,00 euro
Duur: 25 min

Prijs: 92,00 euro
Duur: 50 min

Bindweefselmassage cellulite

Prijs: 99,50 euro
Duur: 50 min

Sportmassage

Prijs: 46,00 euro
Duur: 25 min

Prijs: 92,00 euro
Duur: 50 min

Zwangerschapsmassage

Prijs: 69,00 euro
Duur: 40 min

Ontspanningsmassage

Prijs: 46,00 euro
Duur: 25 min

Lees meer over onze massages:

Triggerpointmassage

Triggerpointmassage is een massagetechniek die erop gericht is om spierknopen op te heffen en pijnklachten te verlichten. De massage werkt direct. Al na enkele minuten voelt u een verlichting van de pijn. Het kan ook helpen bij langdurige klachten. Afvalstoffen worden afgevoerd en de doorbloeding wordt verbeterd.

Triggerpointmassage is zeer geschikt bij klachten zoals:

Prijs: 46,00 euro
Duur: 25 min

Bindweefselmassage
lichaam

Een bindweefselmassage is een speciale intensieve massage die uitgevoerd wordt bij fysieke klachten. Het is een massage met als doel spierklachten direct te verminderen of te onderhouden. Bij deze massagegrepen worden de huid en de spierlagen direct positief beïnvloed. Hierdoor neemt de doorbloeding van de huid toe en verbetert het onderhuids bindweefsel, waardoor de zogenaamde verklevingen worden losgemaakt en de spieren herstellen en soepel zijn.

Prijs: 46,00 euro 
Duur: 25 min

Prijs: 92,00 euro
Duur: 50 min

Uw gezondheid

ONZE ZORG!

Investeer in uzelf

Sportmassages

Een sportmassage is een speciale massage gericht op herstel van spieren bij spierklachten. De behandeling draagt bij om spieren sneller te herstellen. De prestatie wordt hiermee positief beïnvloed.

Waarom een sportmassage?

Prijs: 46,00 euro
Duur: 25 min

Prijs: 92,00 euro
Duur: 50 min

Huid en Gezondheidskliniek Woerden is een erkende NGS sportmasseur. Nederlands Genootschap voor Sportmassage.

 

Zwangerschapsmassage

Rust en ontspanning tijdens de zwangerschap. Zwangerschapsmassage kan worden gegeven in iedere fase van de zwangerschap en biedt verlichting. Omdat Huid- en Gezondheidskliniek Woerden BIG Register fysiotherapeut is en op de hoogte is van de nieuwste wetenschappelijke kennis weten we goed wat wel en niet mag, wel zo veilig. De speciale massagetechnieken die bij zwangerschapsmassage worden toegepast zullen voor verlichting van klachten zorgen en worden uitgevoerd in zijlig met kussens wordt het helemaal naar wens comfortabel.

Er wordt vooral aandacht gegeven aan de belaste zones zoals:

Prijs: 69,00 euro 
Duur: 40 min

Bindweefselmassage cellulite

Cellulite is een vervelende aandoening waar ruim 80% van alle vrouwen mee te maken krijgt. De belangrijkste oorzaak van cellulite is een verstikte bloedsomloop. Door deze verstikking ontstaan oneffenheden op de huid, ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Cellulite komt voor op de benen, billen en buik. Hoewel de oneffenheden in principe niet schadelijk zijn voor de gezondheid vinden veel vrouwen het niet mooi. Gelukkig zijn er verschillende manieren om cellulite te behandelen.

Cellulite kan op verschillende manieren behandeld worden. Huid- en Gezondheidskliniek Woerden biedt een bindweefselmassage cellulite.

Met een bindweefselmassage verbetert u de doorbloeding in de dieper gelegen huiddelen. In combinatie met een goed voedingspatroon vermindert u op deze manier cellulite.

  • Werkt het beste in kuurvorm 6 behandelingen + 1 gratis behandeling
  • Uitgebreid voedingsadvies


Resultaten van bindweefselmassage cellulite:

Prijs: €99,50
Duur: 50 minuten

Ontspanningsmassage

Ons moderne leven brengt vaak hectische schema’s en constante prikkels met zich mee, waardoor ons lichaam en geest overbelast kunnen raken. Een ontspanningsmassage biedt een broodnodige ontsnapping aan deze drukte en geeft ons de gelegenheid om te herstellen en op te laden. Het is niet alleen een luxe, maar eerder een investering in onze gezondheid en welzijn.

Een ontspanningsmassage helpt niet alleen bij het verlichten van fysieke spanning en draagt ook bij aan een positieve invloed hebben op onze mentale gesteldheid. Het stelt ons in staat om stress los te laten en in het moment te zijn. Dit kan op zijn beurt de algehele kwaliteit van leven verbeteren en het lichaam te herstellen.

De effecten van een ontspanningsmassage:

Prijs: €46,00
Duur: 25 minuten

JEFF: ONZE sportmasseur

Ik help u met uw fysieke klachten.

Als echte ’massage goeroe’ sta ik graag voor u klaar!

UW GEZONDHEID, ONZE ZORG

Lees hier alles over onze kliniek en specialisten.