Bindweefselmassage gelaat

DE VOORDELEN

PROFESSIONEEL ADVIES 100%
BEHANDELING OP MAAT 100%
UITGEVOERD DOOR SPECIALISTEN 100%

Wat kunt u verwachten

BINDWEEFSELMASSAGE GELAAT

Tijdens de bindweefselmassage voor het gezicht wordt de doorbloeding sterk gestimuleerd, verklevingen worden weer losgemaakt van de huidlagen zodat de bloedcirculatie beter zal worden en de huidconditie geoptimaliseerd wordt. Deze techniek is uniek en geeft een mechanische prikkel in het onderhuids bindweefsel. Dit is de laag tussen de spieren en de huid. Ook de zenuwuiteinden die in de huid en in het bindweefsel liggen, krijgen door de massage een prikkel, en werkt door tot diep in de spierlagen, zenuwen, bloedvaten en huid. Hierdoor wordt de doorbloeding in het bindweefsel geactiveerd en gestimuleerd.

Al na één bindweefselmassage is het resultaat direct voelbaar. Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam en zal het effect vergroten. Het aantal keer is afhankelijk van de klachten en conditie van de huid en spierlagen en zal tussen de vier tot zes keer zijn.

Met bindweefselmassage gelaat heeft u direct een ontzettend groot resultaat. Gebruik dit samen met werkstoffen van Sothys. Deze zijn ook voor thuis van belang en kunt u bestellen bij Skinathome.nl. U krijgt coaching via de mail of de app voor de juiste thuis producten als service met een gratis voedingsconsult bij de aanschaf van suppleties. Denk aan Vitamine D en collageen.

Kosten en duur

Prijs: 75,00 euro
Duur: 45 min

Kiest u voor onze bindweefselmassage gelaat, dan kiest u voor:

MARGRIET: ONZE HUIDSPECIALIST

Ik help u aan een gezondere huid en lifestyle.

Het is mijn passie om u te helpen meer energie te krijgen!

SAMENWERKING MET VELTHUISKLINIEK

Wij werken samen met Velthuiskliniek na Liposuctie operaties kunt u bij ons terecht voor de manuele lymfedrainage behandelingen en de bindweefselmassage behandelingen.