PILATES & YOGA

Kosten en duur

Prijs: €47,50
Duur: 45 minuten

Wat kunt u verwachten?

PILATES & YOGA

Yoga en pilates zijn populaire trainingen. Zonder uzelf in het zweet te werken, oefent uzelf geestelijk en lichamelijk fitter. De training is gestructureerd. U streeft ernaar elke beweging beheerst, zorgvuldig, gecontroleerd, vloeiend en precies te maken. De twee work-outs lijken erg op elkaar, maar er zijn verschillen. Wat past het best bij uw levensstijl en trainingswensen?

Persoonlijke voorkeur pilates of yoga?

Meestal voelen bepaalde persoonlijkheidstypes zich tot yoga of pilates aangetrokken. Iemand die veel met zijn innerlijk bezig is, zal eerder naar yoga gaan. Maar als iemand meer gewend is om zich naar buiten te richten, zal diegene meer op het gemak zijn met pilates. Toch zouden juist de naar buiten gerichte types baat kunnen hebben bij yoga. Dit voor de kalmerende resultaten. En als u naar pilates kijkt, zou deze training juist goed kunnen zijn voor de experimentele types met de innerlijke focus. Bij de Huid- en Gezondheidskliniek Woerden wordt voorafgaand altijd eerst een intake uitgevoerd met een lichamelijk onderzoek. Op basis van uw klachten, wensen en doelen wordt bij ons vaak een combinatie gegeven van yoga en pilates ⇒ Yogalates. Dit is al een hype in Amerika onder de naam Yogalates, die mengt het beste van beide vormen.

U traint mind en body. Uw mind wordt betrokken bij de training terwijl u fysieke inspanning levert. Aandacht voor bewust goed ademen en ontwikkeling van spierkracht in armen en benen. Dit kan goed als therapie werken of bij blessures of aandoeningen. Een langzame, intense training d.m.v. personal training wordt uitgevoerd. Resultaat: de flexibiliteit van uw lichaam neemt toe.

DE VOORDELEN

PROFESSIONEEL ADVIES 100%
BEHANDELING OP MAAT 100%
UITGEVOERD DOOR SPECIALISTEN 100%

MARGRIET: ONZE SPORT- EN TRAININGSSPECIALIST

Ik help u graag naar een gezondere lifestyle!

Het is mijn passie om u te helpen meer energie te krijgen!

Lees meer over onze trainingen: