ROSACEA

Traject all-in:

Per maand: €490,00 inclusief coaching en begeleiding, huid producten en supplementen voor 3 maanden.

TIPS BIJ ROSACEA

PROFFESIONEEL ADVIES
BEHANDELING OP MAAT 100%
UITGEVOERD DOOR SPECIALISTEN 100%

Wat kunt u verwachten van onze

ROSACEA BEHANDELING:

Heeft u last van een gevoelige, pijnlijke en rode huid in uw gezicht? Het is van groot belang goed uw huid met biologische huidverzorging om de huidbarrière te versterken.

Daarnaast is het belangrijk om van binnenuit de huid te behandelen met extra suppleties van o.a. Omega 3, vitamine D die zeer goed en hoog gedoseerd zijn. Ik geef gegarandeerd huid resultaat daarom kan ik dat alleen garanderen met mijn huid producten en suppleties inclusief 1 op 1 begeleiding over voeding, huid, do’s en dont’s om triggers van de huid te mijden.

Met de juiste huidverzorging, herstellende werkstoffen en producten kunnen we de vaatjes versterken en de weerstand van uw huid vergroten. Wilt u een rustige, egale huidskleur als doel? Dan kunt u met behulp van de juiste producten, voorschriften en gecontroleerde behandelingen de roodheid duidelijk verminderen waardoor minimaal make-up nodig is.

Dit is een 3 maanden skin traject, inclusief:

  • Producten huid (reiniging, lotion, serum en dag en nacht verzorging)
  • Gratis bezorging producten
  • Coaching van je huid 24/07 Whatsapp ondersteuning
  • Consult met begeleiding elke maand 45 minuten
  • Supplementen op maat o.a. Collageen, Omega 3 en Vitamine D
  • Voedingsdeskundige advies
  • Voedingsadvies op maat met recepten voor een gezonde darmflora en goede darmbarriere om de bron van het probleem aan te pakken.

Tips bij Rosacea

Meer informatie over

ROSACEA

De oorzaak en symptomen zijn verschillend per vrouw. Elke vrouw is uniek en daarom is er ook geen standaard behandeling. Vaak is het een combinatie van oorzaken waardoor er ook diverse behandelingen gecombineerd moeten worden. Artsen schrijven vaak antibiotica voor om Rosacea te behandelen. Dat helpt je darmflora om zeep dat niet de bron van het probleem aanpakt. Het is een vitamine A tekort gecombineerd met een parasiet de Demodex- mijt. De antibiotica doodt wel de Demodex- mijt maar niet de eitjes ervan waardoor het probleem snel weer terug zal zijn indien de oorzaak deze mijt is.

rosacea-foto

MARGRIET: ONZE HUIDSPECIALIST

Ik help u aan een gezondere huid en lifestyle.

Het is mijn passie om u te helpen meer energie te krijgen!