NIEUWSBRIEF JANUARI

Wij hebben niet stilgezeten binnen onze praktijk en willen u graag  informeren over een aantal belangrijke onderwerpen en welke  ontwikkelen er hebben plaatsgevonden binnen Huid-en  Gezondheidskliniek Woerden. 

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwbrief nog vragen hebben, kunt u ons bereiken via info@huidengezondheidskliniekwoerden.nl of stuur  een WhatsApp bericht naar +31 (0)6 – 247 633 26.

Massage Therapie

Jeff is een NGS specialist met erkende licentie, dit betekent dat Jeff een expert is op het gebied van Wellness massages, Sportmassage, ontspannings-, Bamboe Ayurvedische- en Antistressmassages. Jeff mag
de fysiotherapeut ondersteunen bij deze behandelingen. Onder Massagetherapie vallen onder andere:
• Sportmassage
• Zwangerschapsmassage
• Triggerpointmassage
• Bamboe Ayurvedische-en Antistressmassages
Tijdens de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van een warme olie voor een extra Wellness beleving. De Massagetherapie duurt 25 minuten.

Jeff staat graag voor u klaar en is door de enorme belangstelling meerdere dagen per week aanwezig.

personeel_Tekengebied 1 kopie
personeel_Tekengebied 1 kopie 3

Personal Training

Gerwin is vanaf 1 januari aan ons team toegevoegd. U kunt vanaf nu gebruik maken van ons trainingslokaal met Personal Training. Hij is specialist in bewegen en doet vooraf een
vitaliteitsmeting.

Deze meting bestaat onder andere uit:
• Body Mass Index
• Omvang
• Vetpercentage
• Saturatie
• VO2Max meting
Wat u kunt bereiken met de Personal Training:
• Op een verantwoorde manier gezond afvallen
• U voelt zich gezonder en fitter gedurende dag
• Minder medicatie

personeel_Tekengebied 1 kopie 2

Personal Training

Binnen Huid-en gezondheidskliniek Woerden. 

Ik geef huidverbeterende behandelingen met bindweefselmassage gelaat medisch en cosmetische huidverbeterende behandelingen.

We zien steeds meer cliënten na operaties zoals liposuctie en medische operaties voor herstel bij littekens.

Tarieven
Het tarief bedraagt voor 45 minuten € 75,00. Bepaalde voedingsstoffen kunnen voor een groot deel een bron van problemen zijn bij Acne, Eczeem
en Psoriasis. Ik ben actief bezig met orthomoleculaire therapie. Mocht u vragen hebben kunt u mij die altijd stellen, zodat wij samen op zoek kunnen naar een passende oplossing. Als u aanvullend verzekerd bent voor . 

Ook hebben we nieuwe suppletie van Blend New Day. Blend New Day is er om allerlei huidproblemen zoals rosacea, psoriasis, eczeem droge huid, rimpels, acne van binnenuit te verbeteren. Dit werkt fantastisch, is Vegan. De mooiste en beste skincare producten van onze Bio Line SOTHYS (online) kunt u shoppen op www.skinathome.nl. Op de website kunt u onze suppleties bestellen die ons team als ondersteuning gebruikt tijdens onze behandelingen.

Samenwerkingen

Velthuis kliniek Amsterdam 

We hebben een officiële samenwerking met Velthuis kliniek Amsterdam en zijn we officieel erkend  als specialist in nazorg van littekens medisch en cosmetisch met bindweefselmassage technieken van  Velthuis Kliniek Amsterdam.  

BLR Bimon 

Daarnaast hebben we ook een samenwerking met BLR Bimon uit Montfoort waar we heel trots op  zijn. We richten ons op verzuim en preventieve klachten. Herstel bij fysieke klachten met training en  massage therapie.

We blijven ons ontwikkelen op het gebied van kennis en kwaliteit. We blijven opleidingen volgen  voor registraties KNGF Fysiotherapie en MBOG Orthomoleculaire Therapie. 

We bereiken steeds meer cliënten die wij echt kunnen helpen vanuit de bron van het probleem  omdat onze kennis verder gaat dan alleen spieren en gewrichten, maar er ook verder wordt gekeken  vanuit binnenuit de darmen en huidbarrières.  

Mijn team en ik hopen u binnenkort te mogen ontvangen in Huid-en gezondheidskliniek Woerden.

Warme groet, 

Jeff, Gerwin en Margriet

POST DELEN:

Zie ook onze andere berichten

Vitaliteit

Vitaliteit Alles in ons leven draait om vitaliteit. Het is ook wel onze energie, iets wat we niet kunnen vastpakken.

Lees meer

Acne en voeding

Acne en voeding Er kan een relatie tussen zuivel en acne zijn. Uit onderzoek is gebleken dat acne of huidontstekingen

Lees meer