Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage zorgt voor een betere vochtafdrijving. Het verbetert je bloedcirculatie. Dit zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen en voor verlichting van spataderen. Het versterkt je weerstand.

Het ontlast de belaste spieren

Als je al wat langer zwanger bent, zal je merken dat dit z’n tol gaat eisen van je lichaam. Je gewrichten en spieren komen meer onder druk te staan. Vooral in je rug, heupen en benen. Maar ook in het eerste trimester kan je last hebben van spierspanning en pijntjes. Deze worden dan vooral veroorzaakt door de toenemende HCg in je lichaam.
Een zwangerschapsmassage kan deze klachten verlichten, waardoor je lichaam beter in staat is om te ontspannen. En dat is weer veel beter voor je baby!

Het verbetert de doorbloeding
.

Je houdt minder vocht vast

Nog zo’n klassiek kwaaltje als je al iets langer zwanger bent. Je lichaam houdt meer vocht vast, wat je soms merkt in je voeten, handen of gezicht. Door de drukgevende bewegingen die je masseur maakt, wordt je lichaam gestimuleerd om dit vocht beter af te voeren. Ook hier ligt weer een betere doorbloeding aan ten grondslag.

Je slaapt beter

Zwangerschap en slaap; misschien wel de grootste tegenstelling die er is. Enerzijds ben je vaak ontzettend moe, maar anderzijds kan goed slapen als je zwanger bent, een uitdaging zijn. In de eerste fase kan misselijkheid je behoorlijk wakker houden, maar na verloop van tijd is dat je groeiende buik. En dat terwijl het zo belangrijk is om als aanstaande moeder goed uitgerust te zijn!
Door een zwangerschapsmassage ontspan je je beter, waardoor je ook later op de dag makkelijker in slaap zal vallen.

ZWANGERSCHAPSMASSAGE 45 MINUTEN VOOR €69,00

Meer informatie over onze zwangerschapsmassage.

POST DELEN:

Jouw gezondheid

ONZE ZORG!

Investeer in jezelf

Zie ook onze andere berichten

Nieuwsbrief-januari

NIEUWSBRIEF JANUARI Wij hebben niet stilgezeten binnen onze praktijk en willen u graag  informeren over een aantal belangrijke onderwerpen en

Lees meer

Vitaliteit

Vitaliteit Alles in ons leven draait om vitaliteit. Het is ook wel onze energie, iets wat we niet kunnen vastpakken.

Lees meer